wartos

warna kaluar:
kedah cicing di tempat sagala waktos: tonggong ditarik nalika anjeun ngantunkeun kamar, atanapi nalika ngobrol sareng sabar atanapi hungkul hoyong ngambekan gampang

naon éta topeng anu leres?
dumasar kana prosedur jinis: tingkat perlindungan (rendah, sedeng atanapi tinggi)
kanyamanan sareng pas: potongan irung anu nyaman anu tetep di tempat sareng gampang diluyukeun, nguji pita atanapi tali beuli: henteu kedah narik atanapi nambihan tekanan, sanes kanggo ngeculkeun sareng milih lateks gratis
langkung saé tina topeng datar (bakal nutupan langkung kulit tibatan topeng tumpeng), pastikeun masker éta fiberglass gratis (filter)
napasna: pilih masker anu gampang ngambekan, sabab ieu bakal ngirangan Uap ngawangun di jero topeng
ngadidik diri anjeun: diajar maca labél supados anjeun masker nyumponan standar industri sareng pastikeun anjeun ngartos.

tiasa anjeun ngagem topéng sadinten?
henteu, disarankeun yén masker kudu dirobih antara unggal pasien atanapi unggal 60 menit dina kaayaan garing, nganggo aerosol anu luhur atanapi upami seueur kalembaban terlibat, unggal 20 menit sateuacan ngaleupaskeun kapasitas panyaringana. pikirkeun sabaraha baktéri bakal ngembang di handapeun topéng anjeun, upami nganggo topéng anu sami sadinten. ieu tiasa janten masalah pikeun iritasi kulit atanapi wabah. kabeh masker gaduh waktos hirup terbatas anu sami.

naha masker maskulin ngajagaan kuring tina tuberkulosis?
henteu. masker khusus dibutuhkeun pikeun sababaraha aplikasi (tuberkulosis, laser plume…)

naha masomo atomo ngandung lateks?
henteu, sadaya masker atomo anu telat gratis.

naha masker anjeun gaduh pangémutan salam?
pikeun nyegah pamilihan cairan anu badé nambahan résiko ditembus cairan.

naha sisi warna na lebet atanapi luar?
samping anu warnana teras lebet ka luar (jauh tina raray). gelung dina ceuli diciptakeun dina jero masker.

naon tingkat bfe minimum kanggo prosedur topeng?
tingkat bfe minimum mangrupikeun 98% dina 3 microns.


Waktu pos: Apr-02-2020