produk

  • naon anu urang kedah terang ngeunaan masker kumaha ngagem topéng? (entong)

    warna kaluar: kedah cicing di tempat sagala waktos: moal pernah tarik ka handap nalika anjeun ninggalkeun rohangan, atanapi nalika ngobrol sareng sabar atanapi hungkul hoyong ngambekan gampang naon anu topéng anu leres? numutkeun kana prosedur jinis: tingkat perlindungan (rendah, sedeng atanapi tinggi) kanyamanan sareng fit: potongan irung anu nyaman ...
    Maca deui
  • China’s mask replenishment to the world: Mask production accounts for half of the world’s exports

    Panutupan masker Cina ka dunya: produksi topeng akun kanggo satengah ékspor dunya

    Nalika paménta dunya pikeun masker terus ningkat, Cina ayeuna tiasa bertahap deregulasi. Tan Qunhong, manajer umum produsén masker alit di Cina Tengah, nyatakeun yén anjeunna parantos ngalereskeun pameseran beuli pamaréntah Cina ayeuna sareng ngarobih ékspor. Dina additi ...
    Maca deui
  • Prevention of respiratory infectious diseases

    Nyegah panyakit inféksi pernapasan

    Topeng pelindung mangrupikeun salah sahiji tulisan pelindung anu épék pikeun nyegah panyakit inféksi pernapasan, anu ngagaduhan peran anu penting dina pangendali sareng panyalindungan wabah. Penting pisan pikeun nyayogikeun standar kualitas respirator pikeun mastikeun kasehatan sareng kasalametan masarakat. Sakali aya ...
    Maca deui
  • Don’t panic! Mask capacity is recovering

    Entong panik! Kapasitas masker pulih

    Kalayan kamekaran lumangsungna wabah, konsumsi masker parantos ningkat. Unggal langkung masker anu dijantenkeun mangrupikeun perlindungan kaamanan pikeun jalma sareng staf médis. Departemén anu kompeten sareng perusahaan produksi anu berhubungan balap waktos. Numutkeun kana ...
    Maca deui