produk

Panutup pelindung anu dileungitkeun

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Ngaran Produk:
Panutup pelindung anu dileungitkeun

Spésifikasi:
17,5 x 9.5cm (± 0.5cm), 50 pcs / kotak

Pakét :
50 PCS / kotak , 40 kotak / karton,

Ukuran Karton L x W x H:
52cm x 38cm x 39cm

Carton GW:
7.2kgs

Carton NW:
6.2kgs

Bahan:
Nonwoven, cair ditiup

Aplikasi:
Perlindungan zat partikel non-minyak, sapertos debu, pasir, sari sareng saterasna.

MOQ :
100.000 Potongan

Kaayaan Panyimpen:
Suhu kamar

Nyimpen kahirupan:
18 bulan

Tanggal produksi:
tingali labél pakét batin

Entong Batch:
tingali labél pakét batin

Parentah:
Buka masker, tetep kulit garing, sisi bodas ka arah beungeut, irung di luhur.
Ngagantung gelung ceuli sakitar ceuli pikeun nyaluyukeun kakuatan dina dua ceuli sacara merata.
Saluyukeun topéng, lebarkeun topéng ka luhur sareng ka handap pikeun nutupan sadaya irung sareng sungut.

Perhatosan:
Punten nganggo topéng luyu sareng petunjuk gambar, pariksa sesat masker sareng pameunteu.
Upami masker éta rusak, punten ulah teraskeun dianggo, kami nyarankeun yén anjeun langsung ganti.
Pamakéan produk ieu dilarang pisan dina waktu sare.
Nalika nganggé topéng, punten ulah caket kana sumber seuneu, sumber panas anu tiasa nyababkeun bahan bakar atanapi cacad;
Dina prosés nganggo masker, punten ngahindarkeun bahamut sareng irung sareng luar tina masker.
Produk ieu mangrupikeun masker pakai buang, punten henteu nganggo deui.
Saatos anggo, punten lempeng topéng ti jero ka luar, sareng dihijikeun sareng gelung ceuli saencan buang tuang sampah.
Henteu nyarankeun pikeun nganggo mikroorganisme ketat


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    produk patali