produk

Topeng Médis Disposable

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Ngaran Produk:
Disposable Topéng Médis

Kode :
Topeng datar Henteu ubin sareng gelung ceuli

Spésifikasi :
Ukuranna l (17,5 x 9,5cm)

MOQ :
100.000 Potongan

Pakét :
50 PCS / kotak 40 kotak / karton

Ukuran Karton L x W x H:
52cm x 40cm x 37cm

Carton GW:
8.9kgs

Carton NW:
7.8kgs

Batch No.
tingali labél pakét batin

Tanggal produksi :
tingali labél pakét batin

Nyimpen kahirupan:
18 bulan

Pendaptaran Alat Médis Nomer / Spésifikasi Produk No:
Pendaptaran Min Alat Nomer 202002140136 (samentawis)

Nomer lisénsi produksi:
Produksi Pengawas Mesin Fujian

Léngkah ngolah:
tilu lipat nonwoven lipat - sisir sisipan —- masker awak panyegel sareng motong --- awakna masker transfer-- segel gelung kuping dina awak mash -na masker —- tés- sareng pamariksa -bag dina polybag-bungkus dina karton.

Pakét & Pengiriman:
l FOB Port: Xiamen
l Unit per ékspor karton: 1
l waktos nuju: 3-30 dinten gumantung kana kualitas tatanan
l pakét Ékspor: Karton

Pamayaran & Pangiriman:
l Metode Pembayaran: Advance TT
l Rincian pangiriman: dina 3-30days saatos mastikeun mastikeun urutan

Kauntungan Utama
l Pesenan Leutik Ditampi
l Nagara Asal
l Bentuk E
l Staf berpengalaman
l Sertipikat Internasional
sertipikat l CE
sertipikat l FDA
l Kelulusan Kualitas
l Nyayogikeun jasa OEM


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    produk patali