produk

Topik Perlindungan Topeng (KN95)

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Ngaran Produk :
Topik Perlindungan Topeng (KN95)

Jenis:
Topeng anu pikaresepeun

Nomer modél:
MP 9011

MOQ :
100.000 Potongan

Komposisi bahan:
Katun hawa anu teu dianyut + panas ngalembereh saringan ditiup

Tujuan:
Perlindungan réspirasi tina partikel non-minyak, lebu, pasir, sari

Filter efisiensi:
di luhur 95% sakumaha per standar GB2626-2006 KN95

Parentah:
1. Bukakeun topéng
2. Tahan topéng anu ngalawan gado, teras tarik tali ceuli anu elastis dina tonggong ceuli, saluyukeunana dugi ka karasaeun tali anu pikaresepeun dina anjeun.
3. Ciwitkeun klip irung ngalawan irung anjeun, dugi topéng pas dina ramo anjeun sampurna.

Tindakan pancegahan :
1. Pls ngagem topéng sapertos per paréntah, sareng pariksa sesat antara wajah sareng masker
2. Entong nganggo topéng anu henteu kéngingkeun nalika rusak.
3. Jauh tina seuneu sareng seuneu. Aranjeunna bakal ngakibatkeun deformasi masker.
4. Upami anjeun kedah nempatkeun nalika dianggo, punten tarik kaluar sareng nyingkahan bagian luarna nyabak sungut sareng irung anjeun
5. Topéng anu matak kaénkeun ieu, henteu pikeun dianggo ulang.
6. Pls lempeng topéng ti jero ka luar, teras leupaskeun kana jarian khusus.

Awas:
Masker tiasa nyaring polutan anu tangtu, tapi nyalahgunakeun tiasa nyababkeun panyakit atanapi malah maot; bahan anu ngahubungan kulit tiasa nyababkeun réaksi alérgi dina sababaraha individu


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    produk patali