Taros Kami

Fujian Nuomigao Médis Téhnologi Co, Ltd.

Alamat

10 Jalan Lingshan, Zona Pangembangan Ékonomi (Taman Wuli), Kota Jinjiang, Propinsi Fujian, Cina

Telepon

0086 18616356189

Jam

  • Senén nepi ka Minggu: 9 énjing ka 6 sonten
  • Saptu: Ditutup

INGIN KANGGURU DENGAN AS?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami