Tentang Kami

Tentang Kami

"Minuhan sarat customer sareng ngaleuwihan ekspektasi customer"

Profil Perusahaan

Fujian Nuomigao Médis Téhnologi Co, Ltd nyaéta produsén profésional ngeunaan kasehatan kaséhatan pribadi sareng masker médis, anu nganungkeun bengkel standar modéren, alat produksi canggih kaasup mesin masker pakai buang otomatis, mesin topéng otomatis KN95.

Perusahaan parantos disertifikasi sareng sertipikat pendaptaran peralatan médis, sertipikat CE sareng sertipikat FDA. Kepuasan nasabah nyaéta tujuan urang sareng perpetuating kamekaran bisnis urang kalayan manajemén anu kuat, pamutahiran sareng kasampurnaan mangrupikeun orientasi bisnis inti urang.

Sertipikat

18
13
11
12
15
16

Perusahaan parantos sistematis ngadamel sistem struktur anu lengkep sareng jaringan penjualan sareng jasa, sareng parantos ngadegkeun hubungan koperasi anu hadé sareng seueur perusahaan. Kami ngahususkeun dina ngokolakeun alat pelindung domestik sareng asing. Perusahaan sok nganut kana kabijakan manajemén ngeunaan "integritas, kontrak anu tetep sareng berorientasi kualitas", sareng nyayogikeun rébuan produk sareng solusi ngaropéa ka nasabah na. Éta skala perusahaan pelengkap frékuénsi skala ageung, komprehensif sareng profesional dina daquanzhou, nyayogikeun panyalindungan perlindungan sareng jasa berkualitas tinggi. Dumasar kabutuhan pribadi anjeun, kami bakal nyayogikeun jasa konsultasi sareng anjeun, sareng ngarancang sistem panyalindungan kasalametan sareng kasehatan sareng portopolio produk anu nyayogikeun kabutuhan anjeun saleresna pikeun anjeun sareng organisasi anjeun.

Anu kami nawiskeun anjeun sanés ngan ukur produk, tapi ogé solusi kualitasna sareng jasa produk anu kualitasna! Kami bakal tetep taat kana konsép jasa "nyumponan syarat customer, ngaleuwihan ekspektasi customer", sareng nyayogikeun produk sareng jasa anu berkualitas luhur. Kami tulus ngarepkeun damel sareng anjeun!