produk

Seueur >>

tentang Kami

naon anu kami lakukeun

Fujian Nuomigao Medical Technology Co, Ltd nyaéta produsén profésional ngeunaan kasehatan pribadi sareng masker médis, ngabantosan bengkel standar modéren, alat produksi canggih kaasup mesin masker pakai buang otomatis, mesin topéng otomatis N95.

Seueur >>
diajar deui

Dumasar kana kabutuhan pribadi anjeun, kami bakal nyayogikeun jasa konsultasi pikeun anjeun

Pencét Seueur
  • We offer you not only products, but also high-quality solutions and product services

    Kualitas

    Kami nawiskeun anjeun sanes ngan ukur produk, tapi ogé solusi kualitasna sareng jasa produk

  • Obtain medical device registration certificate, CE certificate and FDA certificate certification

    Sertipikat

    Entuk sertipikat pendaptaran alat medis, sertipikat CE sareng sertifikasi sertipikat FDA

  • It has established a complete structure system and a wide sales service network, and has established good cooperative relations with many enterprises

    Pabrikan

    Éta parantos netepkeun sistem struktur anu lengkep sareng jaringan layanan penjualan anu lega, sareng parantos ngadegkeun hubungan koperasi anu hadé sareng seueur perusahaan

lamaran

  • 20000000

    Didaptarkeun Modal

  • 90000000

    Potongan (kapasitas bulanan)

  • 150

    palanggan

  • 120

    karyawan

wartos

Entong panik! Kapasitas masker pulih

Kalayan kamekaran lumangsungna wabah, konsumsi masker parantos ningkat. Unggal langkung masker anu dijantenkeun mangrupikeun perlindungan kaamanan pikeun jalma sareng staf médis. Departemén anu kompeten sareng perusahaan produksi anu berhubungan balap waktos. Numutkeun data pang anyarna, dugi ka tanggal 7 Pebruari, laju résulasi usaha topéng di sakumna nasional ngahontal 73%.

naon anu urang kedah terang ngeunaan masker kumaha ngagem topéng? (entong)

warna kaluar: kedah cicing di tempat sagala waktos: moal pernah tarik ka handap nalika anjeun ninggalkeun rohangan, atanapi nalika ngobrol sareng sabar atanapi hungkul hoyong ngambekan gampang naon anu topéng anu leres? numutkeun kana prosedur jinis: tingkat perlindungan (rendah, sedeng atanapi tinggi) kanyamanan sareng fit: potongan irung anu nyaman ...
seueur >>

Panutupan masker Cina ka dunya: produksi topeng akun kanggo satengah ékspor dunya

Nalika paménta dunya pikeun masker terus ningkat, Cina ayeuna tiasa bertahap deregulasi. Tan Qunhong, manajer umum produsén masker alit di Cina Tengah, nyatakeun yén anjeunna parantos ngalereskeun pameseran beuli pamaréntah Cina ayeuna sareng ngarobih ékspor. Dina additi ...
seueur >>